Lioleon:Podczas usuwania strony ze srodka projektu numery kolejnych stron nie sa aktualizowane, to samo dzieje sie podczas dodawania tylko tu problem mozna rozwiazac przeciagajac jakas gotowa strone ze standardowych.
Lioleon:Drugie moje pytanie to odsylacze przy stykach styczników lub przekazników czy mozna je wylaczyc jezeli uzywam numeracji cewek -(strona)K(sciezka) odnosniki sa zbedne gdyz sama nazwa jest odnosnikiem.
Pozdrawiam / Best regardsArek Jaskulski INFORMIK Polska / Poland
Lioleon:Wszystko działa, jedyny mankament z tym usunięciem odsyłaczy to to że usuwają się także odsyłacze do styków pomocniczych zabezpieczeń lub innych urządzeń które są rozmieszczone na kilku stronach, To mogli by poprawić w następnej wersji ;) żeby można było wyłączyć odsyłacze tylko przy stykach.
Lioleon:A czy jest moliwść włączenia auto numerowania złączek żeby za każdym naniesieniem złączki np X1:1 przy wstawieniu następnej nie trzeba było wciskać tego + do zwiększenia numeru.
Lioleon:A czy jest możliwość wstawienia złączek w środek numeracji, gdy mam już zrobine złączki od 1 do 80 np. i chcę wstawić w srodek jeszcze kilka dodatkowych żeby program przenumerował reszte.